Menu

Side

8-daagse Vliegvakantie - Side - Turkije

Niveau Kompas 1
Niveau Kompas 1
Hotel
Hotel
Vliegreis
Vliegreis
Rolstoel/rollator
Rolstoel/rollator

Reissom vanaf 1.126,-

Groepsamenstelling

Uitgebreide kostenoverzicht kies "bereken jouw prijs"

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 01-07-2019

Deze groep bestaat voorlopig uit 6 personen (4 mannen en 2 vrouwen), met een leeftijd tussen de 33 en 72 jaar.

01-07-2019 (Gegarandeerd vertrek)

Extra opties:

(van onderstaande opties is de prijs en beschikbaarheid op aanvraag)

Kompas Reizen gunt haar reizigers een mooie vakantie, daarom vragen wij diverse gegevens bij het boeken van de reis. Dit duurt slechts 10 minuten met een mooie vakantie in het vooruitzicht!

Hulp nodig bij boeken?

x

Wilt u hulp van onze medewerkers bij het invullen van uw boekingsformulier? Vul hier uw gegevens in, dan reserveren wij een plek voor u en bellen u binnen 1 werkdag terug.

Omschrijving

Side

De Turkse badplaats Side was vroeger een belangrijke haven -en piratenstad ten oosten van Antalya! De vele monumenten die liggen op de enorme landtong getuigen van de oude stad die al in de 7e eeuw v. Chr. werd gesticht. Tegenwoordig is Side een heus openlucht museum met overal prachtige monumenten, een stadsmuur, boogpoorten en een antiek theater! Maar Side heeft meer te bieden zoals fijne zandstranden, een kristalheldere zee en gezellige winkelstraten met bars en restaurants! Fijne vakantie!

Verblijf

Hotel Linda

Ons prachtige hotel Linda ligt vlakbij de oever van het Titreyengöl meer in Side en beschikt over een heerlijk privéstrand. Ook het historische en gezellige centrum van Side ligt op korte afstand en is te bereiken middels het openbaar vervoer dat voor de deur stopt. Hotel Linda ligt in een mooie, verzorgde tuin waar we heerlijk kunnen ontspannen maar voor de waterliefhebbers is er ook een leuk zwembad met 2 glijbanen. We verblijven in hotel Linda op basis van All Inclusive en kunnen heerlijk eten in het buffetrestaurant of in het a-la-carte restaurant. Voor lekkere cocktails kun je terecht bij de verschillende bars. De moderne kamers zijn voorzien van alle comfort. Geniet van de uitstekende service!

Activiteiten

Tips voor leuke uitstapjes

 • Souvenirs shoppen in Antalya

 • Prachtige boottocht maken

 • Zwemmen en snorkelen

 • Genieten van ons All Inclusive verblijf

Reissom

Vertrekdatum: 01-07-2019

 • Side - Linda Hotel - All Inclusive: 1.106,00
 • Calamiteitenfonds: 2,50
 • Groepsgeld: 170,00
 • Reserveringskosten : 20,00
 • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Europa: 19,36

Inbegrepen bij de reissom

Vervoer, verblijf, alle maaltijden, consumpties en uitstapjes volgens programma, begeleiding, reisverslag en reisverzekering.

Niet inbegrepen bij de reissom

Groepsgeld, reserveringskosten € 20,00, annuleringsverzekering en overige persoonlijke uitgaven.

Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

 • Min. aantal reizigers: 7
 • Max. aantal reizigers: 8
 • Max. aantal begeleiders: 2

Opstapplaatsen

 • Schiphol

Bijzonderheden

 • Zorg voor een geldig paspoort dat bij aankomst in Turkije nog 6 maanden geldig is. Voor de reis naar Turkije is een visum verplicht. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een visum. Deze kun je aanvragen via https://visa4turkey.nl/corendon/

 • Vaccinaties worden geadviseerd. Raadpleeg de GGD of huisarts voor meer informatie.

Taxiservice

Taxiservice van en naar de opstapplaats is mogelijk.

Boekingsvoorwaarden

Op deze boeking gelden afwijkende reisvoorwaarden: de aanbetaling betreft 30% van de reissom en dient binnen 7 dagen na factuurdatum aan Stichting Het Buitenhof te worden voldaan. De annuleringsvoorwaarden voor deze reis zijn als volgt;

-Tot 42 dagen voor vertrek: de aanbetaling
-Tussen 42 en 28 dagen voor vertrek: 35% van de reissom
-Tussen 28 en 21 dagen voor vertrek: 40% van de reissom
-Tussen 21 en 14 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
-Tussen 14 en 7 dagen voor vertrek: 75% van de reissom
-Vanaf 7 dagen tot de vertrek dag: 100% van de reissom

Foto's

 • Side - foto 1
 • Side - foto 2
 • Side - foto 3
 • Side - foto 4

Vertrekdata:

 • 01-07-2019 (Gegarandeerd vertrek)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Side - foto 1Side - foto 2