Menu

Hoe te boeken?

Kies een reis die bij jou past! Je vindt ons reisaanbod in onze mooie vakantiegids of onze website. Zodra je je vakantie gevonden hebt, kun je deze boeken via de website of het bijgesloten aanmeldingsformulier in de vakantiegids. De boeking wordt gemaakt door het invullen en opsturen van het aanmeldingsformulier. Dit kan gestuurd worden naar Kompas Reizen Postbus 109, 2800 AC GOUDA.

Optie nemen

Wil je liever eerst een optie (voorlopige boeking) nemen, bel dan naar 0182-587054. De optie is vrijblijvend en gratis en blijft 10 dagen staan. We willen wel graag van jou weten of wij de optie mogen omzetten in een definitieve boeking of dat je de optie wilt annuleren. Het is niet verplicht om eerst een optie te nemen.

Belangrijk
We vinden het prettig en belangrijk dat het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk ingevuld wordt. De vrijwillige begeleiders gebruiken deze informatie tijdens de reis om jou/jouw reiziger de hulp te kunnen bieden die je prettig vindt. Zijn er bijzonderheden met betrekking tot vaste gewoontes, diëten of verzorging, dan willen we dat graag weten.

Definitieve boeking

Na ontvangst van jouw boeking of aanmeldingsformulier bekijken de medewerkers van afdeling Informatie en Reserveringen jouw boeking. Zij controleren of wij de benodigde informatie hebben. Hierna wordt jouw boeking definitief gemaakt of  wordt je gebeld met een voorstel voor een alternatieve vakantie.

Bevestiging

Zodra de boeking definitief gemaakt is, ontvang je een digitale bevestiging in de vorm van een factuur. Controleert deze goed, want de boeking is nu definitief. Dit betekent dat je geen herroepingsrecht meer hebt. Annuleringen en wijzigingen vallen nu onder de ANVR Voorwaarden.

Betaling

Binnen 14 dagen na factuurdatum dien je conform ANVR voorwaarden een aanbetaling van 15% van de totale reissom, de reserveringskosten en de eventuele annuleringsverzekering te voldoen. De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek bijgeschreven te zijn. Boek je een reis die binnen 6 weken vertrekt, dan dien je bij boeking het gehele bedrag ineens te voldoen. Voor onze zeecruises gelden afwijkende betalingsvoorwaarden. Hierover word je geïnformeerd op de boekingsbevestiging.