Menu

Wie zijn onze reizigers?

Naast vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking biedt Kompas Reizen ook reizen voor vakantieliefhebbers die een stoornis hebben in het autismespectrum (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en reizigers met een lichamelijke beperking.
 
We hebben de reizen van Kompas Reizen onderverdeeld in vier groepen. Deze hebben allemaal een eigen kleur en een eigen reisaanbod. Dankzij de samenwerking met MundoRado Reizen en AutiTravel kun je bij Kompas Reizen dé vakantie vinden die bij jou past en waar je ook écht jezelf kunt zijn.
 
Kompas Reizen organiseert begeleide reizen voor vier verschillende doelgroepen:
 

Vakanties voor (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar) met een verstandelijke beperking.
Begeleide groepsreizen in binnen- en buitenland voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze groepsreizen kunnen ook individueel op maat (alle leeftijden) geboekt worden. De vakanties zijn geschikt voor mensen die nèt niet zelfstandig op vakantie kunnen en voor mensen die extra zorg en/of begeleiding nodig hebben.
 

Vakanties voor (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar) met autisme.
Begeleide groepsreizen in binnen-en buitenland voor jongeren en volwassenen met autisme. De vakanties zijn ingedeeld op functioneringsniveau (gemiddeld niveau en hoog niveau). Deze vakanties zijn geschikt voor mensen die nèt niet zelfstandig op vakantie kunnen en behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid. Deze reizen worden uitgevoerd door AutiTravel, onderdeel van Stichting Het Buitenhof.
 

Vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking (vanaf 18 jaar).
Begeleide groepsreizen voor reislustige mensen met een lichamelijke beperking. Van avontuurlijke rondreis tot zonvakantie, op Europese bestemmingen maar ook ver daarbuiten. Deze reizen kunnen ook individueel op maat (alle leeftijden) geboekt worden. Deze reizen worden uitgevoerd door MundoRado Reizen, onderdeel van Stichting Het Buitenhof.
 

Vakanties voor mensen met NAH (vanaf 18 jaar).
Begeleide groepsreizen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die van reizen houden. Deze reizen zijn ook individueel op maat (alle leeftijden) te boeken. Deze reizen worden uitgevoerd door MundoRado Reizen, onderdeel van Stichting Het Buitenhof.